bartinyasam.com

bartinyasam.com (http://bartinyasam.com/index.php)
-   Ensest Hikayeler (http://bartinyasam.com/forumdisplay.php?f=93)
-   -   Kendi Anneannemi şikişirken görmek midemi bulandırdı (http://bartinyasam.com/showthread.php?t=8039)

ArTeMiSs 11 Nisan 2016 00:56

Kendi Anneannemi şikişirken görmek midemi bulandırdı
 
Kendi Anneannemi şikişirken görmek midemi bulandırdı
http://t3.stooorage.com/thumbs/384/1...neanneesex.jpg
Merhaba arkadaşlar, anneannem ve dedem hala sağlar her zaman için onlarda kalmam ama bazen gidiyorum işte ziyarete ama onların cinsel hayatlarının hala devam ettiğini de bilmiyordum, çok yaşlılar oysa.

Gece su içmek için kalktığımda salonda ışık yanıyordu, gidim oturum dedim ama tam kapıyı açacaktım ki ah diye bir ses duydum, hemen durdum ama eğilip kendimi delikten bakmaktan da alı koyamadım yahu noluyor diye bakarken bir de gördüm ki dedem anneannemin üzerinde hem de çırıl çıplak hem de siki nasıl kalın, resmen bilek gibi bir de uzun. Anneanneciğim inliyor böyle can verir gibi ama amı da dar sanırım yoksa neden ah yuh desin.

İlk önce hemen odama doğru kaçtım ama sonra izlicem lan dedim, çünkü enteresandır hoş gelmeye başladı. İzlemeye devam ettim ki dedem anneannemin götüne de arada tokat atıyordu ki birden ahhhh diye böyle gırtlağı ile bir ses çıkarttı ve durdu, içine boşaldığı andı sanırım anneannem de çok kıvrandı o an, siki anneannemin içinden çıktığında gördüm ki gerçekten ama gerçekten çok büyüktü, bunun üzerine hemen odama gittim sessizce çıkabilirlerdi, odama geçince yatakta o anları hayal edecek asılmaya başladım.


Tüm Zamanlar GMT +4 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 00:21.

Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.